Projectes Finals 2017-2018

Alumnes 2º Curs Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius

Taiku

Nils Aguila, Victor Aguilera, Ignasi Capella y Albert Codina

https://toshigamesoficial.wixsite.com/toshigames

Toru deixa a la taquilla de Sakura una carta d’amor, declarant els seus sentiments i citant-la en acabar les classes sota el cirerer de les afores de la ciutat. Però hi ha una epidèmia de grip a la ciutat, i gairebé tots els ciutadans estan contagiats. El protagonista haurà de fugir del col·legi i creuar la ciutat sense ser contagiat, ja que això l’impediria que pogués besar a la noia que li agrada.

Las Sombras De Sam

Arnau Domènech, Iván Domene , Rubén Durán y Albert García.

https://brokenmind.wixsite.com/samshadows

Sam és una noia jove de 15 anys que li agrada el baseball. La seva mare per qüestions econòmiques decideix mudar-se a una altra ciutat i per conseqüència Sam ha de canviar d’institut. Una vegada aquí, Sam comença a sofrir assetjament per part dels seus companys, combinat amb la recent defunció del seu pare, Sam entra en un estat de depressió molt profund.  Sam superarà la seva depressió revivint moments tràgics i combatent contra les seves pitjors pors.

Cursed Forest

Raúl Gómez, Sergi Jaume, Jose María Hidalgo, Miguel Gutierrez

http://ilsmorenogutierrez.wixsite.com/cursedforest

Un dia, mentre Lug i el seu germà Set patrullen als voltants, són atacats per un cérvol corrupte el qual fereix a Set. No obstant això, després que Lug derrotés al cérvol, troba que el seu germà ha desaparegut.

Inzane Dimensions

Xavier López, Néstor Medina, Juan Martín y Sergi Laimon.

https://inzanedimensions.wordpress.com

Zane Roman és un enèrgic adolescent de 19 anys que ha de salvar al multiverso viatjant entre dimensions i sanant-les, derrotant múltiples enemics i detenint a Lars Voight, el mal personificat que posa en perill tota la realitat.  Ajuda a Zane a la seva aventura salvant el multiverso!

Kaduceus

Alex Monagas, Isaac Poblet, Oriol Rodrigez, David Navarro.

https://mheckaxl.wixsite.com/kaduceusthegame

Completar els diferents sectors danyats i eliminar la invasió alien per recuperar la salut de l’arbre i restablir el correcte funcionament de la nau Kaduceus.

Kaeru Sword

Jordi Sánchez, Oriol Trujillo y Christian Vázquez.

https://kaeruswordthegame.wixsite.com/kaerusword

Salva la ciutat de Kaeria en les anques de Nobu Granota Oda amb l’ajuda de la llegendària arma Ancamune, de les arpes del malvat Croquimoto Imagawa i cura la maledicció que rep Nobu Granota.