Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Beques i ajuts

Beques per estudiar a CTS

Que ningú deixi de perseguir el seu somni per culpa d’una qüestió econòmica.

Aquesta és la filosofia de CTS. Per això, un dels pilars del nostre projecte educatiu és intentar donar oportunitats de beques i ajudes econòmiques a les famílies que el necessiten.

Per aquest motiu, CTS llança per al curs 24/25 un complet i nou Pla de Beques i Ajudes a l’Estudi.

Els vols conèixer? En aquest apartat trobaràs tota la informació!

bequesajutsimg-crop

Pla de beques i ajudes a l’Estudi

La beca correspon a un 20% de descompte de l’import de la matricula del 1r curs, en funció de renda familiar i expedient acadèmic (mínim 7).

Beca Impuls

La beca correspon a un 20% de descompte de la matricula corresponent al 1r curs acadèmic amb un mínim d’un 8.5 de l’expedient acadèmic dels estudis reglats d’accés.

Beca Excel·lència

La beca correspon a un 25% de descompte del cost total del 2on curs i s’atorgarà segons criteris econòmics establerts per la comissió de Beques de CTS:

Renda familiar, així com expedient acadèmic del 1r curs.

Beca Col·laboro

Els alumnes matriculats podran optar a la Convocatòria de Beques de la Generalitat de Catalunya, Departament d’Educació.

La sol·licitud es presenta mitjançant formulari en línia a través de la pàgina web següent: Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris.

El Centre ofereix un ampli ventall de bonificacions, aquestes són algunes d’elles, en cap cas, són acumulables ni s’inclouen a l’import de la matricula:

Empreses col·laboradores

CTS Formació Professional té acords amb empreses capdavanteres en cada sector amb la finalitat de poder oferir el millor aprenentatge pràctic als alumnes.

Formació Professional a CTS

Borsa de treball CTS

Troba talent qualificat per a la teva empresa, publicant les teves ofertes d’ocupació o vacants per a estudiants de pràctiques.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website