Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Informàtica i Comunicacions

Certificats d’Informàtica i Comunicacions

Els certificats de professionalitat d’Informàtica i Comunicacions acreditaran les teves habilitats i coneixements mitjançant titulacions oficials.

Reprodueix vídeo

Per iniciar-te en dos anys

T’oferim un itinerari formatiu on pots iniciar-te en aquest món a partir de la ESO.  Amb el CFGM de Video, dj i so, podràs descobrir i definir els teus interessos específics i aspiracions professionals dins d’aquest camp divers i en constant evolució.

Aprendràs a crear un producte audiovisual, desde la narrativa,  la pre-producció del producte visual i de so, la producció d’audio, video i fotografia i la postproducció de tot allò enregistrat i gravat tan en estudi com en viu.

També seràs capaç d´utilitzar l’equipament i programari d’un estudi de so i producció musical així com muntatge d’events en viu.

Per especialitzar-te en 2 anys

La indústria de l’audiovisual, que inclou pel·lícules, animació 3D, videojocs, contingut per exposicions immersives en 3D, realitat virtual… està en constant creixement així com en una creixent de la demanda de professionals amb habilitats en aquests camps.

En el CFGS d’Animació 3D, jocs i entorns interactius existeix una diversitat d’aprenentatges multidisciplinars: des d’artistes digitals 2D i 3D, aprenent concept art, animacions de personatges 3D, creacions d´escenaris 3D,  fins a dissenyadors de videojocs i programadors, i animàtiques en 3D. Oferim una constant evolució amb avenços tecnològics que ofereixen noves oportunitats creatives i professionals. Això significa que sempre hi haurà nous camps per aprendre i explorar.

Amb tot aquest ventall podràs trobar en aquest cicle una posició que s’adapti als teus interessos i habilitats específiques en el món de l’animació 3D i videojocs.

Oferta formativa

Empreses col·laboradores

CTS Formació Professional té acords amb empreses capdavanteres en cada sector amb la finalitat de poder oferir el millor aprenentatge pràctic als alumnes.

Impulsa el teu futur professional amb CTS

Demana’ns informació

Visita personalitzada

Vine a CTS Formación i coneix els nostres estudis

Vine a les instal.lacions de CTS al carrer Vila Cinca, 155 de Sabadell i t’informarem!

Demana hora amb els nostres coordinadors acadèmics trucant al 93 717 00 47 o enviant mail a secretaria@ctsformacion.com

CreaEscola Quality Certificate for Education Website