Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Projectes d’alumnes

Imatge i So

Playlist

CFGM Video, discjòquei i so

Amb aquest cicle formatiu aprendràs les bases del món audiovisual per a que puguis iniciar la teva carrera professional en aquest sector.

Imatge i So

Playlist

CFGS Animació 3d, jocs i entorns interactius - Online

En aquest cicle formatiu coneixeràs i profunditzaràs en les tècniques de l’animació 2D i 3D juntament amb tot el que necessiten per a crear contingut per a la indústria audiovisual i del videojoc entre d’altres.

Confecció i moda

Playlist

CFGM Confecció i moda

Vols iniciar-te en el món de la moda? Amb aquests estudis aprendràs el procés de creació de les col.leccions de moda des del disseny i les tendències fins a la confecció a mida i industrial.

Confecció i moda

Playlist

CFGS Patronatge i moda

Vols ser un/a professional en el món de la moda? Amb aquests estudis aprendràs el procés de creació de les col.leccions de moda des del disseny i les tendències fins a la producció industrial, ja sigui per compte d’altri o per compte propi.

Empreses col·laboradores

CTS Formació Professional té acords amb empreses capdavanteres en cada sector amb la finalitat de poder oferir el millor aprenentatge pràctic als alumnes.

Formació Professional a CTS

Borsa de treball CTS

Troba talent qualificat per a la teva empresa, publicant les teves ofertes d’ocupació o vacants per a estudiants de pràctiques.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website